LES JARDINS DE BASEILLES ERPENT

“We ontwikkelden dit project die wonen, winkelen en diensten samenbrengt op een locatie met veel openbaar vervoer en die ook een ontmoetingsplaats kan zijn binnen deze woon-winkel wijk. Met dit project werd rekening gehouden met het milieu, zoals regenwater management, met mobiliteit, energie, tuinen, uitzicht, …” (Bouwheer Cobelba)

Alle woningen voldoen aan de eisen en criteria van duur-zaamheid en zijn zuid- of westelijk gericht. Het aanbod aan zonne-energie wordt gestimuleerd.

De groottes en de types woningen zijn gevarieerd om aan ieders behoefte te kunnen voldoen.

Het park met aangelegde speeltuin, wandelpaden, … is een aangename ontmoetingsplaats voor iedereen.

Voor dit ambitieuze project van 30.000.000 EUR stelde de bouwheer Cobelba Buro5 aan als architect. Bsolutions voerde de verschillende studies uit.