Machines PFT

Sur notre site à Iphofen, en Allemagne, nous développons et fabriquons des produits « Made in Germany » de haute qualité, performants et spécifiques aux clients, à l’aide de technologies et de procédés de fabrication dernier cri.

Nos machines sont synonymes de qualité exceptionnelle et ont une utilisation universelle grâce à leur construction solide et opérationnelle, ainsi que leur simplicité d’utilisation.

Nos compétences et notre flexibilité nous permettent de répondre aux besoins professionnels de nos clients internationaux.

Ontdek onze PFT machines

PFT G4 X

De G4 X is een continu werkende mengpomp voor kant-en-klare mortels bestemd voor machinale verwerking. Het kan zowel gebruikt worden voor het verwerken van zakgoed alsook silomateriaal in combinatie met PFT Silomat en stofkap. Deze machine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

PFT Silomat

De Silomat vervoert automatisch en stofvrij droge materialen naar de mengpomp. Deze machine koppelt design aan prestatievermogen. Deze machine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

PFT Swing

De Swing is een transportpomp waarmee kant en klare of voorgemengde pasteuse materialen verwerkt kunnen worden. Deze machine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

PFT Ritmo

De Ritmo is een mengpomp die speciaal ontwikkeld werd voor pompen, opspuiten en aanbrengen van idustriële droge mortels, pasta-achtige materialen, enzovoort. Deze machine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

PFT ZP 3

De ZP 3 is de ideale machine voor het mengen van traditionele mortels rechtstreeks op de werf. Deze machine is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Contact nemen

Een vraag?  Een specifieke aanvraag?

Knauf PFT staat ter uwer beschikking.

Contacteer onze PFT specialist.

Tel. : 0475/54.54.90
Email : henry.spitznagel@knauf.be

Henry Spitznagel

Knauf PFT Specialist